Dalvej 37B, 2820 Gentofte

UDLEJET - Vi har rigtig mange henvendelser på lejeboliger - K & CO bolig kan tilbyder udlejning og salg på samme tid.

Beliggenheden er Charlottenlund, men postnr. siger Gentofte ! Skøn og velbeliggende villa tegnet af Arkitekt Hald & Brand som er kendt for spænende, veludnyttet og velbygget boliger med minimum af vedligholdelse. Huset er fuldstændig ugenert med status af dobbelthus (du hverken ser eller hører din "naboer"). Haven er unik, da man har egen grund op til parklignende nabogrund med dejlig beplantning. Boligen er ekstremt veludnyttet og virker betydelig større end de oplyste kvm. Præsentabel entre/gang med adgang til nydeligt badeværelse med bruseniche samt praktisk garderobevæg. Dejligt køkken alrum/stue med bl.a. 2 udgang til haven/terrasse. Her er skøn spiseplads til 6-8 personer foran det velindrettede og nydelige køkken. Tv-/opholdsstue er med god plads til hygge foran den dekorative pejs. Praktisk bryggers med egen indgang, god depotplads samt naturgasfyr installeret. Hele stueetagen er med gulvvarme. Åbent trappeløb til 1. salen som er med 2 gode værelser samt rigtig brugbar repos med god plads til evt. gæsteseng/kontor. 1 salen er med loft til kip og det store værelse er med fransk altan. En sjældent udbudt boligtype, der opfylder mange behov. Praktisk carport med udhus.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 17 års erfaring".