Engbakkevej 3A, 2920 Charlottenlund

Købt på kun 51 dage. Vi har mange købere til Skovvejskvarteret - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

177 KVM. NYOPFØRT, ARKITEKTTEGNET 1 PLANS VILLA - HELT STILLE BELIGGENHED PÅ LUKKET OG HYGGELIG VILLAVEJ - LAVENERGI MED SÆRDELES LAVT FORBRUG TILLIGE SKATTER-/AFGIFTER - INGEN VEDLIGEHOLDELSE - SUPER PLANLØSNINING OG VELUDNYTTET KVM. - KÆMPE KØKKEN-/ALRUM - 4 VÆRELSER MED MULIGHED FOR 5 - TV-/OPHOLDS-/LÆSESTUE - 2 BADEVÆRELSER - KÆMPE BRYGGERS - UGENERT OG SOLRIG HAVE - DEJLIG GRØN "UDSIGT" FRA ALLE OPHOLDSRUM TIL ET VÆLD AF TRÆER -
Et tidsløst design og ingen vedligeholdelse i mange år samt den eftertragtede 1 plans indretning, gør dette til en sjældent udbudt bolig og beliggenhed. Dette hus er opført med pudset facader som er selvrensende og tillige som lavenergivilla med bl.a genvex-anlæg, der både minimere varmeforbruget og renser luften indendørs. Der venter masser af gode stunder i det ca. 40 kvm. store køkken/alrum, hvor det stilfulde design køkken i kombineret grå og hvide elementer, lækre hvidevarer og et væld af detaljer bl.a. 2 ovenlysvinduer, bliver det helt naturlige samlingspunktet i huset. Her er spiseplads til 5 personer på kogeøen og 10-12 personer ved spisebordet. Delvis åbent til rummelige tv-/opholdsstue, hvor der er særdeles god plads til de store sofaer foran tv'et samt skøn læseafdeling og forbedret til gaspejs. Opholdsrum er med hele 2 udgange til den skønne og veltrimmet have/terrasse. Fordelingsgang med stor indbygget garderobe. 2 meget indbydende badeværelser, begge med el-betjente ovenlysvindue og henholdsvis stor bruseniche eller fritstående design badekar. 4 store værelser med børneafdeling og forældre-/gæsteafdeling. Forældresoveværelse har stor indbygget skabsvæg. Bryggers-/multirum er med 2 ind-/udgange og fungere perfekt som kæmpe bryggers/hobbyrum, men kan nemt opdeles med et ekstra rum alt efter behov. Der er naturligvis installeret vaskesøjle og forberedt til bordvask m.v. Alle værelser og stuer er med lyst parketgulv og hele huset har naturligvis gulvvarme og rockfon lofter som giver en usædvanlig ro/stilhed. Endvidere massive hvide døre.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 17 års erfaring".