Bramsvej 1, Stuen, 2920 Charlottenlund

Den dyreste villalejlighed i 2920 købt på kun 2 ½ måned - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Mere end 300 kvm. samlet i den smukkeste, den største både ude som inde og samtidigt utrolig skønne, eksklusive villa(lejlighed). Alt er særdeles indbydende og super opdelt med bl.a. egen indgang/hall, hele den pragtfulde have høre kun til denne bolig og ikke flere store terrasser samt 4 parkeringspladser alene til denne bolig. Allerede når man ankommer til den markante ejendom, ved den udsædvanlige smukke og selvstændige hoveddør, er man klar over at en bolig udover det sædvanlige venter. Hall byder velkommen med ca. 5 meter til loftet og trapper op til både boligens stueplan og underetage, her er også indbygget garderobe og lækkert gæstebadeværelse med brus. Fløjdøre i de fleste rum og det første man kommer til, er det meget moderne men også samtidigt tidsløse klassiskes nyere køkken-/alrum med plads til 20 personer. Udført med hvide elementer og sort granit,der danner rammen om et unikt rum. Alt i de bedste materialer med hele 2 "øer" bl.a. kæmpe køkkenø med spisepladser samt stor kogeø, samt bl.a. dampovn, Quooker, affalskværn i køkkenvask, amerikansk køle/fryseskab og sanitet fra Dorn Bracht. 2 kæmpe store fløjdørspartier giver direkte udgang til den kæmpe store sydvendte terrasse og parklignende have som kun denne bolig bruger. I åbent forbindelse til køkken-/alrum meget charmerende ekstra værelse (5½ anvendelig rum som værelser) eller som skønt kontor, et rum med et væld af muligheder. Den store tv-/opholdsstue er også utrolig imponerende, med virkelig god plads til flere sofagrupper, endnu et helt fantastisk rum. Kæmpe soveværelse med plads til den allerstørste seng og garderobe, endvidere stor møblerbar karnap som bruges p.t. til kontor eller eventuelt som børnesoveafdeling. Endnu et stort værelse som børne-/gæste-/arbejdsværelser. Mellemgang med 2 store skabsvægge fra gulv til loft. Stort luksus badeværelser med både brus/badekar, dobbelt vask, spændende detaljer og virkelige indbydende materialer, der fremstår fuldstændigt som et helt nyt badeværelse. Underetage/kælder i fuldstændig boligkvalitet, her er lyst/tørt/højloftet og indrettet med 2 meget store og lyse alrum(værelser), vaskerum-/bryggers med vaskesøjle og nyere fjernvarme installeret, samt teknik-/depotrum.

En bolig med alle de efterspurgte detaljer og en del mere. Dog bør højden til de smukkeste stuklofter, elegante dør-/fløjdørspartier, massive parketgulve, brede vindueskarme, radiatorskjulere, store og nyere vinduespartier, lysindfaldet, hele haven og den gennemførte kvalitet fremhæves.

Hele ejendommen er gennem de senereår gennemgået en stor renovering og fremstår i meget sund og smagefuld stand og ikke mindst den store og solrige have har også gennemgået en kostbar og kærlig hånd med et væld af træer, buske og stor plæne samt ikke mindst terrasser.

Alt er i gåafstand, om det er skov, strand, indkøb, stationen, skoler fritidsaktiviteter m.v., til den travle og aktive familie som ønsker store omgivelser og/eller dem som skal bruge en adresse der er perfekt til liberalt erhverv er dette også en bolig som er skabt til dette. ALLE vil her få nogle unikke boligønsker opfyldt.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 17 års erfaring".