Mosehøjvej 3A, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Særdeles spændende og velbeliggende 1 plans villa, med mange flotte detaljer som bl.a. delvis loft til kip og muret pejs. Huset er særdeles velholdt og velbygget samt tegnet af Arkitekt MAA Holger Tangaa Hansen. Huset er placeret skønt på den store grund hvor husets spændende udformning deler haven op med henholdsvis stort terrassemiljø med både et lille naturligt bassin (kan dog nemt dækkes til) stemningsfuld beplantning og delvis overdækket terrasse, samt den store græsplænehave hvor den medfølgende robotklipper har god plads til sit virke og et væld af farverige blomster kan nydes.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 17 års erfaring".