C L Ibsens Vej 5, 1. & 2. sal, 2820 Gentofte

Købt på kun 7 dage - Rigtig mange købere gik forgæves - Vi har p.t. mere end 25 mulige kunder til tilsvarende boliger.

Super beliggenhed og ikke mindst indbydende villalejlighed i 2 plan med bl.a. egen have (hele den sydvendte og solrige baghave) balkon, garage, 2 store kælderrum m.v. Stort og skønt moderne køkken-/alrum med "kig" til Gentofte Sø. Skønne stuer med udgang til den utrolig dejlige balkon og brændeovn. Flot badeværelse med brus og gulvvarme. 2½ soveværelser på 2 salen som er virkelig hyggelig samt muligheden for at lave den ene stue/herreværelset om til stort ekstra sove-/teenage-/gæsteværelse. Alle de efterspurgte detaljer som højt til loftet, parket-/plankegulve, flotte dørpartier, brændeovn m.v. Hele boligen virker større både pga. af den højloftet 1. sal og fordi 2. salen er udnyttet helt ude i skunken. Mere beskrivelse er på vej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 17 års erfaring".