Holger Danskes Vej 32, 2. 1., 2000 Frederiksberg

Solgt på de absolut bedste vilkår - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Egen parkeringsplads til denne lyse og moderne lejlighed i det attraktive bebyggelse "Stjernehuset" - Bebyggelsen fik tilbage i 2011 en præmiering for den unikke arkitekttur af Frederiksberg Kommune.

Området er attraktivt, og du befinder dig i ganske kort gåafstand til indkøb og caféliv på Godthåbsvej, og ligeledes med bl.a. Frederiksberg Centret, metroen, CBS og Landbohøjskolens Have inden for bekvem rækkevidde. Lejligheden finder du i minimalistisk byggeri fra 2011 på en fredelig, ensrettet vej. Der er god luft omkring ejendommen, så det gennemførte fokus på maksimalt lysindfald. Bygningens stjerneformede grundplan er en meget konsekvent udgave af tidens glasmodernisme, hvor de store glaspartier i stjernens fangarme får ude og inde til at smelte sammen, og man deler lys og liv. Ejendommen tilbyder desuden privat parkering, elevator lige til din fordør, hyggelig have med plads til leg på græsplænen eller i det hyggelige legemiljø.

Boligen er stilrent prioriteret med lækre materialer og elegante løsninger overalt. De flotte, brede plankegulve er gennemgående, og bemærkes især i det store, åbne miljø, som udgøres af stue og køkken hvorfra der også er udgang til den skønne og solrige altan. Du får desuden to gode værelser og et lækkert, stort badeværelse med lyse fliser, rummelig bruseniche, væghængt toilet, og masser af plads til både vaskesøjle og opbevaring bag de diskrete skydelåger.

En lejlighed med en imponerende fornemmelse af luksus, lethed og lys.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".