Skovbakkevej 32, 2920 Charlottenlund

Vi har mange købere skrevet op til både funkistil og klassiske villaer - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Hvidpudset palævilla på i alt 161 kvm. inkl. 59 kvm. anvendelig og istandsat kælder + 21 kvm garage/anneks. Indeholder: Rummelig entre, stort lyst og lækkert snedkerkøkken med plads til spisebord og udgang til stor træterasse. Flot og lyst bruseværelse med muret bruseniche og lækker sanitet, forældresoveværelse, børneværelse en suite med lys og vestvendt opholdsstue, hvorfra der er udgang til stor sydvestvendt have. Overalt flotte afhøvlede og ludbehandlede plankegulve. Fra entré er der nedgang til flot og anvendelig høj/lys/tør kælder hvor alle rum er flisebelagt indeholder 2 gode "værelser", viktualier/vinrum, bryggers med nyere naturgasfyr samt forberedt til bruseniche og mulighed for ekstra toilet. Ejendommen er istandsat i 2008 med bl.a. nye koblede vinduer, køkken, bad, varmeforsyning samt istandsættelse af kælder. Den oprindelige garage "anneks" er isoleret og indrettet som værelseslignede rum med trægulv samt lille flisebadeværelse med toilet. Her er også muligheder for at udvide huset med op til 197 bolig kvm. i et plan eller eventuelt 1. sal, hvis det måtte være et ønske. Attraktiv beliggende i Skovvejskvarteret nær Skovgårdsskolen, dagsinstitutioner og naturskønt beliggende lige ved Ermelunden, Bernstorffsparken og Dyrehaven. Endvidere tæt på gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Alle og Ordrupvej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".