Ny Ordrup Sidealle 7, 3. TH., 2920 Charlottenlund

Solgt på de bedste vilkår og der var rigtig mange potentielle købere. Vi har p.t. 8 købere alene i køberkartoteket til tilsvarende boligstørrelse m.v. - Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

Usædvanlig skøn udsigt og lys i denne lejlighed. Øverste oppe med udsigt over villakvarter og kig til Øresund, ja den er god nok. Indgang via praktisk fordelingsgang med indbygget skabe/reoler. Stor rum som der kan opdeles med halv/helmur således det er muligt at have et separat soverum. God spisekrog og skøn lille altan hvor man har overblikket i kvarteret. Dejligt badeværelse med siddekar/brus og skønt lys/luft fra ovenlysvindue. Velfungerende ejerforening med dejligt grønt gårdhavemiljø med stor græsplæne og borde/bænke. Dørtelefon, fælles vaskeri m.v. Ligger særdeles perfekt for alt i Charlottenlund, bl.a. Ordrup Station og div. indkøb enten på Ordrupvej eller Jægersborg Alle. Ordrup Gymnasium findes rundt om hjørnet og Charlottenlund Skov få hundrede meter væk og ikke mindst Øresund.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk