Harald Hejns Alle 25, 2860 Søborg

122 etagekvm. i et nyt hus og til denne meget lave pris ! Ja du læste rigtigt med prisen/kvm. Dette er et vildt hus og beliggenheden er også vild, forenden af stille villavej men også tæt på ring 3, dog i læ/nede bagved mur.

Ejendommen kan muligvis ikke realkreditbelånes pga. servitut omkring ringvejen, hvorfor alternativ belåning bør søges.

Ejendommen kan muligvis ikke realkreditbelånes
Stort køkken-/alrum i hvidt med god spiseplads og fløjdørsparti ud til terrassen - 2 lækre badeværelser, ene ekstra stort og med både bruseniche og badekar - Mulighed for hele 4 værelser/stuer efter behov, ene rum kan nemt opdeles - Mere beskrivelse er på vej.

Fuldstændig indflytningsklar bolig med så mange flotte og spændende løsninger - Lave ejerudgifter og ikke mindst vedligeholdelse samt energiforbrug da huset stadigvæk er som et nyt hus.

Her får man virkelig MEGET for pengene tæt på alt i Søborg, Kgs. Lyngby og København, men skal accepterer, at "naboen" bag en høj støjvold/skrænt - er Ring 3 !

Kom og oplev det hele på 1.parket - det er værd at investerer lidt tid på og hvorfor nøjes med en mindre lejlighed/rækkehus når du kan blive husejer for mindre !

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk